Kontaktirajte nas direknto: +381 (34) 356 007
Naša lokacija na Google Mapi
 
 

Pogledajte naše Sobe i Apartmane

JEDNOKREVETNE SOBE

 

Garni Hotel Viva u svojoj ponudi ima četiri jednokrevetne sobe dizajnirane i dekorisane u ljubičasto-beloj i tarkot-crnoj varijanti. Sve četiri sobe su sa francuskim krevetom i svaka soba poseduje radni sto, besplatan WiFi internet, LCD TV sa kablovskom televizijom, mini bar, centralni sistem klime i direktnu telefonsku liniju.

Pogledajte detaljnije sve naše jednokrevetne sobe

DVOKREVETNE SOBE

 

Garni Hotel Viva u svojoj ponudi ima dve dvokrevetne sobe u bež-ljubičastoj varijanti. Obe sobe su sa dva posebna ležaja i svaka soba poseduje radni sto, besplatan WiFi internet, LCD TV sa kablovskom televizijom, mini bar, centralni sistem klime i direktnu telefonsku liniju. Ukoliko gost želi sobu sa francuskim ležajem kao dvokrevetnu, postoji mogućnost rezervacije.

Pogledajte detaljnije sve naše dvokrevetne sobe

TROKREVETNE SOBE

 

Garni Hotel Viva u svojoj ponudi ima tri trokrevetne sobe dizajnirane i dekorisane u sivoj i crnoj-tarkot varijanti. Sve tri sobe su sa francuskim krevetom + još jednim zasebnim ležajem i svaka soba poseduje radni sto, besplatan WiFi internet, LCD TV sa kablovskom televizijom, mini bar, centralni sistem klime i direktnu telefonsku liniju.

Pogledajte detaljnije sve naše trokrevetne sobe

Ekskluzivni Apartmani

Garni Hotel Viva u svojoj ponudi ima dva ekskluzivna apartmana (President i Premier) dizajnirana i dekorisana u sivoj i bež varijanti. Oba apartmana u svom sklopu poseduju dve odvojene spavaće sobe sa ukupno 4 ležaja (francuski + 2 zasebna) i radnim stolovima, besplatn WiFi internet, LCD TV sa kablovskom televizijom, mini bar, centralni sistem klime i direktnu telefonsku liniju. Za razliku od Premiera, President apartman u svom sklopu poseduje još i dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje (dodatni dvokrevetni ležaj u apartmanu), terasu i đakuzi.

Pogledajte detaljnije oba naša apartmana

Napravite Rezervaciju

Pošaljite nam rezervaciju sa Vašim željenim tipom sobe, datumom dolaska i brojem noći, i mi ćemo Vas kontaktirati u najbržem mogućem vremenu.

Kontaktirajte nas Direktno:

Garni Hotel Viva
Vojvode Mišića 1
34000 Kragujevac, Srbija
Tel.: +381 (34) 356 007
Fax: +381 (34) 356 008
Ponedeljak - Nedelja, 00h - 24h